271 miljoner mobila bredbandsabonnemang

Enligt analysfirman ABI Research fanns det 271 miljoner mobila bredbandsabonnemang vid årsskiftet. Det innebär en ökning med 43% jämfört med föregående år.

Konsumentverket: Ställ krav på din mobiloperatör!

Mobiloperatörerna har ett ansvar för obeställda och oönskade mobiltjänster. Det slår Konsumentverket fast som nu uppmanar konsumenterna att stå på sig och kräva sin rätt.

Telenors priser på iPhone 3GS

Telenor satsar på flatrate och erbjuder fri datatrafik i sina abonnemang för iPhone 3GS. Abonnemangen baseras på ett pott, vilket gör att du kan ringa upp månadsavgiften för vanliga samtal.

Telenor lanserar tre nya kontantkort

Telenor lanserar tre nya kontantkort – Kontant Messa Mera, Kontant Snacka Mera och Kontant Enkel.

Svenskar har för dyra mobilabonnemang

Svenskarna betalar alldeles för mycket i mobilräkning. Det visar en undersökning som prisjämförelsesajten Pricerunner genomförde på sin webbplats under årets tre första månader.

Telia lanserar nya mobilsurf-erbjudanden

På ett halvår har Telias kunder ökat mobilsurfandet med 313 % och trenden fortsätter att peka uppåt 2009. Därför lanserar Telia idag nya förmånliga erbjudanden för mobilsurf och maxtaxa 9 kr/dygn för alla trafikslag utanför Telia Surfport, inklusive surf på sajter med exempelvis streamat material.

Hitta dolda kostnader med nya Telepriskollen

Det finns flera faktorer du ska tänka på när du väljer abonnemang för fast telefon eller mobil. Något som kraftigt kan påverka samtalskostnaden är om du betalar per påbörjad sekund eller minut i dina mobilsamtal