Telia lanserar nya mobilsurf-erbjudanden

Telia lanserar nya mobilsurf-erbjudanden

På ett halvår har Telias kunder ökat mobilsurfandet med 313 % och trenden fortsätter att peka uppåt 2009. Därför lanserar Telia idag nya förmånliga erbjudanden för mobilsurf och maxtaxa 9 kr/dygn för alla trafikslag utanför Telia Surfport, inklusive surf på sajter med exempelvis streamat material.

Alla Telias mobilsurf-erbjudanden för privatkunder uppdateras nu för att bättre motsvara kundernas mobilsurfbeteende. Bland annat lanseras två helt nya erbjudanden för abonnemangs-, respektive kontantkortskunder. Dels Telia Mobilsurf Alltid, med surf upp till 500 MB för 99 kr/månad, dels Telia Mobilsurf Ofta för 29 kr/vecka som ger 100 MB att förbruka under en vecka.

– Vi förändrar våra erbjudanden kontinuerligt utifrån efterfrågan och olika användarmönster. Att enkelt kunna surfa med mobilen och med kostnadskontroll har blivit allt viktigare för många, säger Ulrika Steg, chef för mobila konsumentaffären på TeliaSonera i Sverige.

iPhone 3G driver trenden – nytt iPhone-abonnemang för mobilsurf
Under andra halvåret 2008 ökade mobilsurfandet i Telias nät med 313 % jämfört med samma period året innan. Lanseringen av iPhone 3G på den svenska marknaden snabbade på utvecklingen ytterligare.

Även för iPhone 3G-kunderna presenteras idag ett nytt erbjudande, iSurf, med datatrafik om 1000 MB plus fritt surfande via Telias över 2200 surfzoner för en månadsavgift på 149 kr. iSurf kompletterar de tidigare abonnemangen för iPhone 3G: iMini, iMidi och iMaxi. På grund av den svenska kronans försvagning mot euron justeras även terminalpriserna på iPhone 3G.

Hela pressmeddelandet finns på TeliaSoneras webbplats

Källa: TeliaSonera

Publicera kommentar